Codex Constitutional


Codex Constitutional -Coordonator Stefan DeaconuMiercuri, 1 iulie 2015, ora 15.00 in Amfiteatrul ,,Nicolae Titulescu’’ al Facultatii de Drept din Universitatea Bucuresti a avut loc conferinta de lansare a ,,Codexului constitutional’’ in prezenta ministrului justitiei, dl. Robert Marius Cazanciuc, a decanului Facultatii de Drept din Universitatea Bucuresti, dl. Flavius Antoniu Baias, a presedintelui Curtii Constitutionale, dl. Augustin Zegrean si a mai multor personalitati ale lumii juridice si academice din Romania.

Lucrarea cuprinde traducerea in limba romana a tuturor Constitutiilor statelor membre ale UE, precum si un comentariu al acestora si a fost realizata in cadrul unui proiect comun derulat de Centrul de Drept Constitutional si Institutii Politice (CDCIP) si Ministerul Justitiei si finantat de Banca Mondiala.

Lucrarea a fost realizata sub coordonarea prof. univ. dr. Stefan Deaconu. 

In vederea facilitarii accesului oricarei persoane la informatiile privind modul de garantare a drepturilor fundamentale ale cetatenilor si modul de organizare, functionare si relationare a principalelor institutii ale statului, ,,Codexul constitutional’’ poate fi consultat si descarcat gratuit de pe aplicatia ,,Google play’’.

Click aici pentru a descarca Codex Constitutional.

Stefan Deaconu Lansare Codex Constitutional


Documente ataŞate
Abonare la INFOletter